Som ni alla vet sa har ej sjalv nagot leva

An mindre ett sexliv. Och allra minst ett karleksliv. Saledes har sjalv sen lange varit med i den arme dejtingsajt-svangen, och testat ett klan annorlunda sidor. Detta i nagon slags ana att det amna forstora mina chanser att nog, nog atnjuta anordna lite hand igen. Efter att ha insett vilka fuffensmetoder Match anvander sig fran, sa borjade sjalv istallet att testa . Och de verkade ju vara lite smaroliga sadar. Det badade bra!

Ganska strax borjade jag att ana sa kallade ugglor i mossen. Begravna hundar och alltsammans koret. Det var namligen sa att sjalv ej fick nagra traff. Det https://kissbrides.com/sv/vietnamcupid-recension/ varenda tamejfan som att jag ej existerade. Sjalv kunde metodiskt sitta och klicka genom vag efter vag fran unga kvinnor, utan att ringa ett enda vistelse tillbaka. Halla? Syntes sjalv? varje jag i The Matrix? Fanns det nagon sked?

Jag betalade 248 kr i manaden i minst ett halvars epok innan sjalv trottnade. Det varenda bra nagot ar sedan genast. Forst for nagra veckor sen borjade sjalv plocka en blick kungen det alltsammans igen, och bestamde undertecknad for att dubbelkolla med Motesplatsens kundtjanst. Hade de gjort nagon andring i besoksfunktionen pa sidan? Efter en ogonblick fick jag svar.

Min profil var jatte- precis osynlig. Jag hade betalat for nagot sjalv ej kunnat konsumera fullt ut, och jag hade ingen formodan. Rent krasst kan jag ju riktig ha missat karna livs karlek, eller minst ett helt liga turer i halmen, pa grund av detta.

Varfor varje da min profil osynlig? Det hade kundtjansten forst inte ett dyft losning pa. De forsokte med att jag allena begart att lite karna konto osynligt, men det hade jag enar uppriktig inte. Straxt kom de pa varfor, och det hade med mitt anvandarnamn att bega. Jag hade dopt mig allena till danielwerner. Man far inte ha nagra som helst kopplingar till anvandaruppgifter utanfor sidan, ehuru man da kan ljuda folk raka en utan att spendera dessa enorma summor forut ett medlemskap. Logiskt.

Det fick man inte foreta, darfor det ar mitt riktiga namn

Och absolut, sjalv hade struntat i dessa stadgar. Det ar dock noll unikt. 80% fran medlemmarna kungen sidan inneha en diskret eller mindre diskret hint ifall deras mailadress eller facebook-konto. Det utfor de verkligen noll at, men uppsyn personliga teori ar att de struntar i att placera dit kvinnliga medlemmar alldenstund de ar de stora dragplastren (majoriteten av all betalande medlemmar ar och kommer att forbli desperata man).

Naja, det varenda ett litet sidospar. Det vasentliga varenda att jag hade fatt ett liga mail fran kundtjansten, just gallande att mitt anvandarnamn ar emot reglerna. Varje stig hade de fragat vad sjalv vill forandra till, vilket sjalv givetvis ej svarat pa i och med jag inte ar hur klantig som helst. Ingen defekt skedd, trodde jag. Men nu visade det sig alltsa att de hade gjort uppsyn profil osynlig pa grund av detta. Ingen sadan information fanns i nagot mail fran kundtjansten. Ej heller star det nagot i reglerna om att de kommer att producera medlemmar osynliga om de bryter kontra reglerna.

Ifall du bryter mot nagon av ovanstaende stadgar kan ditt anvandarkonto bli raderat. Detta galler samt om du ar VIP-medlem. (VIP-avgift betalas inte tillbaka). Motesplatsen ager aven precis att nobba nytt medlemskap till de personer som tidigare fatt sitt konto raderat.

En ren sajt med otaliga medlemmar, varav inte alla ar 50+ och korpulenta

Utplana karna konto, ja. Inte skapa mej osynlig utan min kannedom, sa jag kan fortskrida att avlona medlemsavgiften utan att kanna till att jag inte ens syns pa sidan! Det ar rent lura. Just det arme skickade jag som replik till kundtjansten, och efter en andel bollande (och slutligen tvang kungen att forandra anvandarnamn) sa lade de kungen 12 + 20 VIP-dagar kungen mitt medlemskap. Jag ar inte lycklig. Det ar som att hitta en avsagad penis i filmjolkspaketet, och fa ett presentkort kungen filmjolk som plaster pa saren.